Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
28/02/2018

adidas Originals, 2018 marka filminde yaratıcılık gücüyle döngüyü kırıyor

Müzik, moda ve spor dünyasından yaratıcı ve vizyon sahibi isimlerin yer aldığı adidas Originals’ın Original is Never Finished temalı 2018 marka filmini kaçırmayın. 


adidas Originals’ın, yaratıcılığı metaforik bir döngüyle ve görsel bir şölenle aktardığı ‘Original is Never Finished’ kampanyasının yeni filminde müzik, moda ve spor dünyalarını birbirine bağlayan yaratıcı vizyonerleri bulunuyor. Şarkıcı ve söz yazarı Dua Lipa, Real Madrid’de forma giyen Brezilyalı futbolcu Marcelo Vieira, müzisyen ve yaratıcı Lu Han, hip-hop sanatçısı ve sneakerhead A$AP Ferge filmde ilk gözümüze çarpan isimler arasında. Ama kadro bu isimlerle de bitmiyor; basketbol dâhisi Nick Young, yapımcı Kaytranada, futbolcu ve DJ Florancia Galarza, sokak giyimi ikonu Adrianne Ho’, profesyonel kaykaycı Miles Silvas ve rapçi Playboi Carti sürpriz isimler olarak karşımıza çıkıyor ve orijinalliğin yeni tanımını yapıyor.


Döngüyü kırma amacıyla, eskinin üzerine yeniyi ekleme fikrini yaratıcılığın bir göstergesi kabul eden ve her kültürün her an değişim içinde olduğunu anlatan filmde karakterler, bir önceki sahneye gönderme yapan ve onun kaldığı yerden devam eden bir senaryoyla kamera karşısına geçiyor. Bu yüzden film de adeta «beta» halinde. Sene boyunca çeşitli sahnelerin ekleneceği filmde, eski görüntüler de yeni anlamlar kazanacak. Böylece marka filmi de son haline doğru evrilecek ve gelişmeye devam edecek. Reklam filminde 90’ların oldukça popüler olan ve herkesi çabalamak için cesaretlendiren parçası “Keep Pushin” şarkısının remiksi kullanılıyor. Original Is Never Finished’e eşlik eden ‘Keep Pushin’parçası, Grammy adayı ve söz yazarı Mura Masa tarafından da remikslendi.