Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
ANİME
10/12/2017

Alita: Battle Angel ilk fragmanıyla göz doldurdu

James Cameron’ın yayın haklarını bizzat satın aldığı Alita: Battle Angel, yakın dönemde vizyona girecek olan en iddialı manga uyarlaması olacak. 


Yakın dönemde vizyona girecek olan en iddialı manga uyarlaması Avatar, Titanic, Terminator ve Aliens efsanelerinin yönetmeni olan James Cameron’ın yayın haklarını bizzat satın aldığı Alita: Battle Angel olacak. Cameron, aslında bu projeyi Avatar ertesi çekecekti; ancak Avatar dünyası büyüyünce ve üç devam filmi birden Cameron’a kalınca sadece yapımcı olarak projede kalmaya karar verdi. Bu yüzden Alita: Battle Angel’ı çekecek olan isimse ünlü yönetmen Robert Rodriguez oldu. Desperado, From Dusk Till Dawn ve Sin City gibi enfes filmler çekmiş olan Rodriguez, eminiz Alita: Battle Angel’la beyaz perdenin tozunu attıracak.
Yukito Kishiro’nun 1990 yılında yayımlanan Battle Angel Alita isimli mangasından uyarlanan, senaryosunu James Cameron ve Jon Landau’nun yazdığı, Alita: Battle Angel filminin ilk fragmanı kısa süre önce yayımlandı. 20 Temmuz 2018’de vizyona girecek Alita: Battle Angel’ın ilk fragmanın oldukça iyi tepkiler aldığını söylemeliyiz. Cyborg Alita’yı Rosa Salazar’ın canlandırdığı filmde, Alita’nın yaratıcısı Dr. Dyson Ido’yu ise Christoph Waltz oynuyor. Bakalım siz nasıl bulacaksınız?


Alita: Battle Angel fragman: