Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
ANİME
23/11/2017

Anime karakterle evlen, evlilik fonundan yardım al

Japonya'da faaliyet gösteren Gatebox adlı şirket, anime karakterlerle evlenenlere her ay maaş bağlayacağını açıkladı!


Japonya'nın anime sevgisi zaman zaman endişe verecek boyutlara ulaşabiliyor. Kısa süre önce internette dolanmaya başlayan anime karakterleriyle evlilik yapmak için düzenlenen resmi başvuru formlarından tutun da sanal gerçeklik platformlarına özel düzenlenen anime düğünlerine kadar türlü çılgınlık ve manyaklıkla karşılaşmanız mümkün!
Tokyo'nun anime cenneti olarak kabul edilen Akihabara bölgesinde faaliyet gösteren Gatebox adlı şirket müşterilerine tuhaf bir hizmet sunmaya başladı. Şirketin resmi sayfasına göre gerçekten de bir anime karakterle evlilik gerçekleştirmiş olan ve bunu yasal yollarla belgeleyen anime fanları, Gatebox'tan her ay mütevazı bir evlilik ödeneği alabilecek!
İnanılmaz detaylı bir form süreci ve toplanan yasal belgeler sonrasında anime karakterleriyle evli olan beyler ya da hanımlar Gatebox'un anime evlilik fonuna başvuruyorlar. Eğer tüm bu sürecin sonunda başvurunuz kabul edilirse ayda 45$ para alıyorsunuz, yıl dönümü ve doğum günü gibi özel günlerde de Gatebox tesislerinde adınıza düzenlenecek partilere normal hayattan arkadaşlarınız ve anime eşinizin 2 boyutlu modeliyle katılabiliyorsunuz. Anlayacağınız bu anime çılgınlığı kendi mikro çılgınlıklarını yaratarak sosyal yaşamın kılcal damarlarına sızıyor! Bakalım daha ne çılgınlıklar göreceğiz?
 

 

Anime karakterlerle evlenmeye niyetli olan taliplerin bu tarz bir form doldurması gerekiyor. Formların içeriğinde anime partnerinizle nasıl tanıştığınızdan tutun da ortak özel zevklerinize kadar çok kapsamlı sorular yer alıyor.