Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
10/05/2019

Aslı Gökyokuş, Dünya albümünden ikinci video klibi yayınladı

Aslı Gökyokuş, geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya çıkardığı albümü Dünya'nın ikinci video klibini ""Yanmaya Hazırım"" adlı şarkısına çekti. 


Uzun süren sessizliğini Dünya albümü ile bozan Türk rock müziğinin en güçlü kadın vokallerinden Aslı Gökyokuş; albümünün ikinci video klibini sözleri kendisine, müziği Alen Konakoğlu’na ait olan "Yanmaya Hazırım" adlı parçasına çekti. Gökhan Palas & Yüzdeyüz Film yönetmenliğinde çekilen klipte Aslı Gökyokuş’un kızı “Yaz” ve gitaristi Gökhan Büyükkara’nın oğlu “Tibet”de yer aldı. Yaz ve Tibet iki müzisyenin çocukluğunu canlandırdı. Bolu Göynük’te bulunan Çubuk Gölü’nde çekilen klip, Göynük Belediyesi’nin katkıları ile çekildi. 
 


Arpej Yapım etiketiyle, Alen Konakoğlu ve Aslı Gökyokuş prodüktörlüğünde hazırlanan albümde, düzenlemelerini Alen Konakoğlu, Selim Öztunç ve Gökhan Büyükkara’nın yaptığı 11’i yeni olmak üzere toplam 16 şarkı bulunuyor. Sanatçının hem şarkı yazarı hem de yorumcu olarak olgunluk dönemi eseri olarak nitelendirilebilecek olan  “Dünya”, hayranlarından da tam not alarak arşivlik bir albüm olarak müzik tarihindeki yerini aldı.