Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
02/11/2017

Big Boyz Festival hafta sonunu sallayacak

3-4-5 Kasım tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek olan Big Boyz Festival'da aktivite ve konser yağmuru var!


Türkiye’nin ilk hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival, uçaktan gyrocoptere, hobi atölyelerinden engel tanımayan motosiklet şovlarına, macera tutkunlarını bir araya getirecek söyleşilerden Ceza, Pentagram, Mirkelam konserine birçok farklı etkinliğe KüçükÇiftlik Park’ta ev sahipliği yapacak. Hobilerinin peşinde koşmaktan vazgeçmeyenler Big Boyz Festival’de KüçükÇiftlik Park’ ta bir araya geliyor. Büyüklere oyuncaklar konseptiyle günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan şehir insanının, farklı aktiviteleri ve seçenekleri bir arada bulabileceği, hem alışveriş yapıp hem eğleneceği, rol model aldığı kişileri dinleyerek yepyeni bilgiler öğrenebileceği, workshoplar’a katılıp kendini geliştirebileceği bu taptaze festival, üç gün boyunca katılımcılara günün yorgunluğundan kaçıp sıyrılarak, kendine vakit ayırma ve değişik etkinliklerle bir nevi nefes alma imkanı sunuyor.

 

 

 

Big Boyz Festival’in ziyaretçileri; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone ,maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan Türkiye’nin teknolojiden giyime en ünlü 50 markasından alışveriş yapabilecek. Bunun yanı sıra her biri kendi alanında uzman, birbirinden ünlü konuklar, söyleşiyle deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Okçuluk, tamirat, DJ’lik ,barista , dövme ve bira yapım atölyesinde verilen eğitimler ve PlayStation oyun deneyimleri her zevke hitap edecek. Harley Davidson’ın Jumpstart deneyimi, Birkan Polat Stunt Show, Enduro gösterileri, kamuoyunun yakından tanıdığı sürpriz isimlerle söyleşiler ve daha birçok etkinlik festival konuklarının ufkunu açarken Sunset Partiler sayesinde eğlence doruğa çıkaracak.

 

 

Ceza, canlı (live) orkestrasıyla birlikte 3 Kasım’da Big Boyz Festival’de, festivalin ruhuna uygun bir performans sergileyecek. Eurobasket 2017’ye katılan 12 Dev adam için “12 Dev” adında yeni şarkısıyla şu sıralar yine adından sıkça söz ettiren Ceza, dünden bugüne en sevilen şarkılarıyla, KüçükÇiftlik Park’ta olacak. Pentagram, tam kadrosuyla vereceği elektrikli konseriyle 4 Kasım’da katılımcıları adeta şarj edecek! 1987'den bugüne yaptıkları albüm ve konserlerindeki "yüksek voltaj" elektrikle tanınan Pentagram, akustik performanslarına mola verip, Murat İlkan ve Ogün Sanlısoy'un da yer aldığı kadrosuyla elektrikli performansla 4 Kasım Cumartesi KüçükÇiflik Park’ta sahne alacak. Festivalin 5 Kasım’daki konuğu ise pop müziğin en sevilen isimlerinden Mirkelam! Unutulmayan hitleriyle ve enerji dolu sahnesiyle KüçükÇiflik Park’ta neşeli dakikalar yaşatacak olan Mirkelam, seyirciyi hem geçmişten, hem de günümüzden hitlerle mest edecek.

 

Big Boyz Festival biletleri burada!