Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
04/08/2017

Black Mirror'ın harika müzikleri plak oldu

Hem de ne plak! Kapakta Butcher Billy'nin en sevdiği Black Mirror bölümleri için hazırladığı o harika posterlerden biri var. 

 

Tüm zamanların en sıra dışı ve en etkileyici dizilerinden biri olan Black Mirror, geçtiğimiz ekim ayında Netflix üzerinden yayınlanan 3’üncü sezonuyla yine sınırları zorlamış, adeta algılarımızın ayarıyla oynamıştı. Brezilyalı tasarımcı Buthcer Billy de bir Black Mirror hayranıymış ve dizinin üçüncü sezonunu izledikten sonra dayanamayıp, o harika işleri arasına bu dizinin posterlerini de katmıştı. Daha önce müzik dünyasının ikonlarını birer süper kahraman gibi çizdiği muhteşem serisi ile adından söz ettiren ve günümüzün en sıra dışı pop-art tasarımcıları arasında yer alan Butcher Billy’nin Black Mirror posterleri, dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın bile takdirini kazanmış ve Broker Billy'nin Twitter'da paylaştığı çalışmaları tek tek retweetlemişti.

 
Butcher Billy'nin en sevdiği Black Mirror bölümleri için hazırladığı o harika posterlerden biri, muhteşem bir plağa kapak oldu! Black Mirror‘ın üçüncü sezonunun izleyenleri uzun süre etkisi altında bölümlerinden biri olan San Junipero'unun müzikleri bildiğiniz gibi usta besteci Clint Mansell tarafından hazırlanmıştı. Yayınladığı muhteşem çalışmalarla kalbimizi kazanan Invada Records, işte bu müzikleri Butcher Billy'nin harika çizimiyle plak olarak piyasaya sürdü. 10 şarkılık bu harika plak, arşiv ya da cool bir hediye için birebir. Detaylar için sizi buraya alalım.