Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
TEKNOLOJİ
14/11/2016

Çanta gibi taşınabilen motosiklet

“Yok artık” dediğinizi duyar gibiyiz! Ama böyle bir örnek var. Motosiklet sektöründe teknoloji ve yaratıcılıkta son nokta!

Şehirlerde trafik sorunundan biraz da olsa kurtulabilmek için motosiklet tercih eden insanların sayısı her geçen gün artıyor. Her ne kadar biraz tehlikeli bir tercih olsa da, motosiklet kullanmanın kendine has bir heyecanı olduğu ve bunun zamanla bir tutkuya dönüşebildiği de bir gerçek.
Antro adlı tasarım firmasının yeni ürünü ise bu tutkuyu çok daha ileri bir seviyeye taşıyacak gibi görünüyor. Moveo adlı bu motosiklet, katlanıp çekçekli bavul gibi taşıyabileceğiniz boyuta gelebiliyor! Evet, şaka değil. Şimdilik bir prototip olarak dizayn edilen bu motosiklet, yeterli fon toplandığı ya da bir yatırım firmasıyla anlaşıldığı takdirde piyasaya seri üretim yapılacak duruma geçecek.
Detaylı bilgilerini şu adresten bulabileceğiniz bu motosikletin en büyük özelliği ise tabii ki aynı kategorideki diğer motosikletlere göre çok daha hafif olması. Zira ancak bu sebeple taşınabilirliği bir mana ifade ediyor zaten. Bu arada bu motosikletin hızı ve enerji yakma seviyeleri de kendi kategorisindeki diğer motosikletlerden biraz farklı. Yine de, park etmek yerine alıp eve götürebilmenize olanak sağlayan yapısı sebebiyle çalınma riskini minimuma indimesi bile büyük olay.