Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
OYUN
15/03/2018

Flört simülasyonu Super Seducer, oyun camiasını kaosa sürükledi

Playstation'ın piyasaya çıktığı gibi boykot ettiği, Steam oyuncularının sinirini zıplatan Super Seducer'la tanıştınız mı?


Super Seducer, şu sıralar video oyunlarıyla ilgilenmeyenlerin bile büyük ilgi gösterdiği tuhaf bir oyun! Aslına bakarsanız oyun demek ne derece doğru bilemiyoruz; zira Super Seducer da kendisini bir oyun olarak değil de flört simülasyonu olarak kabul etmenizi istiyor. Bu oyunun en büyük vaadi ise, erkeklere aşk hayatlarında yaptıkları hataları gösterme ve bir daha tekrarlamalarına engel olma iddiası! Bu oyunu dünyada medya manşetlerine taşıyan olaysa Sony'e ait olan Playstation'ın bu oyunun içeriğinden dolayı arşivine kesinlikle yer vermeyeceğini açıklaması oldu.

 

 

Oyunun Steam servisinde yer alan tanıtımı ise oldukça ilginç. Super Seducer, tam 11 saatlik canlı video kaydı ve 520 adet diyalog opsiyonu barındırıyor. Farklı beceri derecelerinden oyunseverlere hitap edecek olan ve birden farklı finali olan bu oyun, flörte bambaşka bir gözle bakmayı hedefliyormuş. Göreviniz karşınızdaki hatunu kendinize hayran bırakmak ve onun gönlünü çalmak!
Evet, gerçekten tuhaf bir oyunla karşı karşıya olduğumuz doğru. Oyunun yazarı ve aynı zamanda video kayıtlarında başrolde olan Richard La Ruina, her ne kadar iddialı demeçler verse de oyun şimdiden hem medyadan hem de oyunseverlerden büyük tepki görmüş durumda. Oyunun içeriğinde kadınların "ödül" olarak görüldüğü ve feminizmle bağdaşmayan tuhaf seçeneklerin oyunculara sunulduğu söyleniyor. Oyunun Playstation'da satışa bile sunulmamasının üzerinden oluşan kamuoyu şimdiden Super Seducer'ın Steam'den de kaldırılmasını talep ediyor. Bakalım bu tuhaf oyunun yol açtığı tartışma daha ne kadar devam edecek?