Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
OYUN
09/10/2017

Game of Thrones'a mobil oyun geliyor

19 Ekim'de piyasaya çıkacak Game of Thrones Conquest'ta Yedi Krallık'a hükmedebilmek için Westeros hanedanlarından birini seçecek ve rakiplerinizle karşılaşacaksınız.


Muhteşem bir finalle sona eren yedinci sezonun ardından Game of Thrones ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlerden biri de yıl sonuna doğru çıkması beklenen harika bir mobil oyun. Game of Thrones Conquest adlı oyun, HBO-Warner Bros. Interactive Entertainment-Turbine ortaklığıyla hayata geçirilmiş. Hem IOS hem de Google Play'de yer alacak oyunun resmi çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.
Oyunda Yedi Krallık'a hükmedebilmek için Westeros hanedanlarından birini seçecek ve rakiplerinizle karşılaşacaksınız. Ordunuzu kuracak, soylu liderlerinizi yetiştirecek ve affın olmadığı meydan muharebelerinde rakiplerinizi kan gölü içinde bırakacaksınız! Game of Thrones Conquest'ta George RR Martin'in fantastik dünyasının en önemli detaylarını bulacak, aynı zamanda Tyrion Lannister, Jon Snow veya Daenerys Targaryen gibi favori karakterlerinizle omuz omuza ya da rakip olarak savaşacaksınız!
Bu arada oyunun tam sürümü henüz çıkmamış olsa da şimdiden üyeliğinizi onaylatıp, oyun piyasaya çıktığında kullanabileceğiniz Night Guard idman malzemeleri ya da Dragonglass hançeri gibi bonus özellikleri bu sayede elde edebilirsiniz!