Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
30/05/2019

Hollywood yıldızlarıyla dolu bir suç dizisi: Perpetual Grace, LTD

Jimmi Simpson ve Ben Kingsley başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken suç draması Perpetual Grace, LTD, 2 Haziran'da başlıyor. 


Hollywood yıldızlarıyla dolu, izleyeni ters köşe yatıran karanlık bir macera izlemek ister misiniz? Neo-noir tarzında, televizyon ekranlarında nadiren görebildiğimiz bir suç dizisiyle tanıştıracağız sizi: Perpetual Grace, LTD! Epix kanalı tarafından hazırlanan dizinin hikâyesi iki suçlunun Amerika’da kilise işleten yaşlı bir çifti soyma teşebbüsüyle başlıyor ve yaşlı adamın göründüğünden çok daha tehlikeli biri çıkmasıyla çok daha karmaşık bir hâl alıyor. Böyle iddialı bir projenin elbette oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu da var. House of Cards, Westworld ve Black Mirror gibi yapımlardan aşina olduğumuz Jimmi Simpson, dizinin genç dolandırıcısı rolüyle öne çıkıyor. Kariyerinde Oscar, Grammy, BAFTA, Altın Küre ve SAG de dahil olmak üzere kazanmadık ödül bırakmayan efsane oyuncu Ben Kingsley ise, dizinin sürprizlerle dolu rahip karakteri olarak karşımıza çıkacak.


Animal Kingdom ve Silver Linings Playbook filmleriyle iki kez Oscar adayı olan, Avustralyalı yıldız oyuncu Jacki Weaver, dizinin önemli rollerinden birini canlandırıyor. Hollywood’un en sevilen Latin kökenli aktörlerinden Luis Guzmán da dizinin yıldızlarla dolu kadrosunun en önemli isimlerinden. Son olarak Mindhunter dizisinde izlediğimiz ve bu dizide gösterdiği olağanüstü performansla Quentin Tarantino’nun dikkatini çeken ve usta yönetmenin bu yaz sezonunda izleyeceğimiz Once Upon a Time in Hollywood filminin de kadrosuna dahil olan Damon Harriman, Perpetual Grace, LTD’de de izleyenleri kendine hayran bırakacak. Dizinin yapımcı kadrosuna baktığımızda, sadece televizyon dünyasının değil, Hollywood’un da önemli isimlerini görüyoruz. Steven Conrad (Wonder), Todd Black (The Equalizer 2) ve Steve Tisch (Forrest Gump) üçlüsü, bu iddialı yapımı destekleyen isimler olarak dikkat çekiyor. İlk sezonu 10 bölüm sürecek Perpetual Grace, LTD, 2 Haziran’da başlıyor.