Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
07/08/2017

Kafası güzel macera: Disjointed

Oscar ödüllü Kathy Bates'in başrolünde olduğu Disjointed, üç oğlu ile birlikte Los Angeles'ta yasal bir esrar dispanseri işleten Ruth'un maceralarını konu ediniyor.


Chuck Lorre, televizyon dizileri dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biridir. Dharma & Greg, Two and a Half Men, The Big Bang Theory ve Mom gibi efsane dizilere imza atan prodüktör/ senaristin yeni bombasında Oscar ödüllü Kathy Bates başrolde! American Horror Story sayesinde televizyon seyircisiyle son yıllarda çok haşır neşir olan Kathy Bates’i yeni bir diziye ikna etmek az iş değil.
Disjointed, Netflix ekranlarında yayınlanacak olan 20 bölümlük kafası güzel bir macera. Kathy Bates, uzun yıllar marijuana’nın serbest satılması için kampanyalar yürüten bir hippidir. Kaliforniya eyaletinde marijuana’nın serbest bırakılmasıyla birlikte oğlu ve yeğenlerini etrafına toplayan baş kahramanımız, yalan marijuana satan bir dükkân açmaya karar verir ancak işler umduğu kadar kolay gitmeyecektir. Disjointed’ın ilk sezonu 29 Ağustos’ta Netflix’te yayında olacak.