Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
07/10/2017

Keanu Reeves'in yeni filmi Replicas'ın fragmanını izlediniz mi?

Keanu Reeves'i yeni filmi Replicas'ta ailesini trafik kazasında kaybeden ve ölümlerinin ardından onları klonlama çabasına giren bir nörolog olarak izleyeceğiz. 


New York Comic Con'da görücüye çıkan fragmanlardan biri de, Keanu Reeves'in yeni filmi Replicas'a aitti. Uzun zamandır bir bilim kurgu filminde izlemediğimiz Reeves, fragmandan izlediğimiz kadarıyla oldukça sıkı bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Stephen Hamel’in bir hikayesinden sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini, son olarak 2008 yılında vizyona giren Traitor filminin yönetmenliğini üstlenen Jeffrey Nachmanoff üstleniyor.
Film, ailesini bir trafik kazasında kaybeden William Foster isimli bir nörologun insan bilincini bilgisayarlara aktarabilme çabaları ve insan klonlama girişimlerini konu ediniyor. Filmde ölülerin hayata döndürülmesi için teknolojiyi nereye kadar kullanabileceğimiz ve aile klonlama işinin etik sorunlarını ele alınıyor. Replicas'ta William Foster rolünü üstelenen Keanu Reeves'e Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind, John Ortiz, Emjay Anthony, Nyasha Hatendi ve Aria Lyric Leabu eşlik ediyor.  Filmin vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yok. 

Replicas fragman: