Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
21/12/2017

Keşke orada olsaydım diyeceğiniz en güzel Rap Mahal Birlikte Güzel anları

“Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi, müthiş performans ve unutulmaz anlarla rap müzik tutkunlarının kolay kolay unutamayacağı bir müzik şölenine dönüştü. 


12 Aralık’ta İstanbul Dorock XL’de başlayan, ardından İzmir Eskişehir ve Bursa'da devam eden “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi, 24 Aralık’ta Ankara’da gerçekleşen harika bir konserle sona erdi. Rap müzik tutkunların yoğun ilgi gösterdiği konser serisi, Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’tan oluşan ana kadroya eklenen yerel isimlerle adeta bir müzik şölenine dönüştü. Şimdi gelin sizleri o anlarla baş başa bırakalım: 

Tahribad-ı İsyan, ilk turnesinin ilk konserini Durock XL'da verdi. Üçlü çok heyecanlı olsa da, performansıyla seyircilerden tam puan almayı başardı. 



10 yıl aradan sonra yeni albümü Başkan ile solo kariyerine dönüş yapan Ayben, en yeni şarkılarını Durock XL'da seslendirdi. Ayben, harikasın!


Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisinin ilk konseri işte bu harika anla kapandı. Ayben, Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs hep beraber sahnedeydi!


Rap müzik olur da, böyle güzellikler olmaz mı? Tıpkı Müge'de olduğu gibi birçok seyircinin kafasında #BirlikteGüzel şapkası vardı.  


Konser serisi için özel Show Case’ler hazırlayan DJ Hırs, İstanbul konserinde olduğu gibi İzmir'de de seyircileri geceye hazırlayan isimdi. 



Ağustos ayında yayınladığı Hiçbir Şeyim Yok teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Khontar, bitmeyen enerjisiyle İzmir konserinin dikkat çeken isimlerinden biriydi. 

 

Son dönemde çıkardığı ‘’Sorunumuz var’’ adlı şarkısının yanı sıra yaptığı mix editlerle de dikkat çeken Kamufle, İstanbul konserinde olduğu İzmir'de de seyircilerden tam puan aldı! 


İzmir konserinin tartışmasız yıldızı Ceza'ydı. Sahnede kaldığı süre boyunca en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, İzmir Arena'yı adeta yıktı!


Allame'yi canlı izlemek büyük zevk! İstanbul ve İzmir'de olduğu gibi Eskişehir'de de seyircilerin gözdesiydi. Bavul ve Psişik şarkılarıyla büyük alkış aldı!

 
Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisinin Eskişehir ayağında sahne alan Joker, canlı performanslarıyla adından neden sıkça söz ettirdiğini herkese göstermiş oldu.


İlk konserin heyecanını üzerinden atan Tahribad-ı İsyan, Eskişehir konserinde coştukça coştu. Bu cocukların sahnesi çok iyi! 

 

Eskişehir konseri sonrasında Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs ve Joker'den toplu fotoğraf. Sırada Bursa var! 




“Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisinin Bursa ayağında sahne alan No 1 & XIR, performansıyla gecenin en dikkat çeken isimlerinden oldu.



Ve bir Rap Mahal Birlikte Güzel klasiği. Konser sonrası tüm müzisyenler sahneye çıkarak Bursalı hayranlarına harika bir müzik ziyafeti çektiler. 


24 Aralık’ta Ankara IF’te gerçekleşen son konserde, ana kadroya ek olarak "uçamayan süper kahraman’’ mahlasıyla tanınan Ankara’nın yerel rap sanatçısı Aga B de sahne aldı. 


Her konser sonrası olduğu gibi Ankara performansının ardından da Rap Mahal Brlikte Güzel kadrosu toplu bir fotoğraf çektirmeden dağılmadı.