Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
18/01/2017

Lego Batman Filmi vizyona girerken setleri de raflardaki yerini aldı

10 Şubat’ta vizyona girecek filme geri sayım başlamışken, en havalı Lego Batman Filmi setleri de raflardaki yerini aldı.

Lego Batman Filmi dünyayla aynı anda 10 Şubat’ta Türkçe dublajlı ve 3D olarak Türkiye’de de vizyona giriyor. Lego Batman bu sefer ana kahramanı olduğu bir maceraya başlıyor. Ancak bu sefer Gotham City’yi Joker’in istilasından kurtarmak için diğerleriyle birlikte çalışmaya başlamalı gibi. Film ile beraber dört Lego Batman Filmi setleri de başta 8-14 yaş arası erkek çocuklar olmak üzere tüm hayranlar için mağazalarda yerini alıyor.
Batmobil (70905) Lego Batman Seti ile çocuklar Batmobil’e Batman’i ve Robin’i bindirip tekerlekleri uçuş moduna alarak maceraya atılacaklar. Karşılarına bir engel çıktığında ise Batmobil’i müthiş bir kamyona dönüştürüp engelleri geçecekler.

Joker’in Kötü Şöhretli Arabası Seti’nde (70906) küçük kaşifler Batgirl yardımıyla Joker’in arabasını takibe başlayacak. Joker, Gotham City etrafında Harley Quinn ile birlikte tehlike yaratmaya çalışırken, genç süper kahramanlar arabanın gizli fırlatıcılarından kurtulup Harley’i engellemeye çalışacaklar.

Penguin™, Ördek Mobil’i ile Batcave’e girmeye ve hakimiyet kurmaya çalışırken çocuklar onu durdurmak zorunda. Lego Batman Filmi’nden Batcave (70909) setinde, Penguin Batman’in tüm sırlarını ve zayıf taraflarını keşfetmeye çalışıyor.  Kahramanımız Bruce Wayne bir süreliğine Batman’e dönüşmek ve  kötüleri kontrol odasındaki bilgisayarların başında yakalamak zorunda. Sonrasında ise 3 farklı kostümünden istediğini giyip kötülüklerle yeni mücadelelere hazırlanmalı.

Lego Batman Filmi’nden bir diğer set olan Scuttler (70908) ile çocuklar Batman’e yardım edip Joker ve Poison Ivy’ye karşı Polis Şefi Gordon’u koruyacak. Küçük kahramanlarımız Scuttler ile kurtarma operasyonuna başlamak zorunda.

 

Filmin yönetmenliği Chris McKay’e, yapımcılığı ise Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller ve Roy Lee’ye ait. Senaryo materyalleri Jared Stern ve John Whittington tarafından Lego setlerinden ve DC Entertainment karakterlerinden uyarlandı.
Bu arada Lego meraklıları için şu adresimizde birbirinden ilgi çekici haberlerimiz yer alıyor. Ayrıca Batman fanatiklerine de buraya alalım.