Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
20/04/2018

Martin Freeman'ın zombi filmi Cargo'dan fragman geldi

The Hobbit ve Sherlock'un yıldızı Martin Freeman'ın başrolünde olduğu post apokaliptik gerilim Cargo, kaçırmamamız gereken bir film. 


Cargo'yu muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur. 2013'te Avusturalya'da çekilen kısa filmin dünyada gezmediği az festival kalmıştı. Post apokaliptik bir gerilim olan Cargo'da, çocuğunun hayatını kurtarmaya çalışan bir babanın duygusal hikayesi işleniyor. Korkunç bir salgın nedeniyle eşini kaybettikten sonra, kırsal bir bölgede çocuğuyla bir başına kalan babanın çocuğunu 48 saat içinde dönüşeceği yaratıktan korumaya çalışması, Cargo'nun hiyakesini oluşturuyor. 
Gösterildiği her yerden övgü ve ödülle dönen bu yedi dakikalık şık zombi filmi, sonunda uzun metraj bir filme dönüştü. Cargo filminin başrolünde Hobbit üçlemesinde Bilbo, Sherlock dizisinde de Watson rolleriyle yakın dönem seyir hafızamıza kazınan başarılı oyuncu Martin Freeman'ın yer alıyor. Yıldız oyuncuya filmde Anthony Hayes, Susie Porter, Caren Pistorius, Kris McQuade ve Natasha Wanganeen gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenleri ise, Ben Howling ve Yolanda Ramke. İkili, kısa filmin de yönetmenliğini üstlenmişti. Cargo, önce 17 Mayıs’ta Avustralya'da ardından da diğer ülkelerde vizyona girecek. Aşağıda hem filmin ilk fragmanını hem de bu filmin ilham aldığı 7 dakikalık, ödüllü kısa filmi seyredebilirsiniz!

Cargo İlk fragman:


2013 yapımı kısa film: