Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
25/04/2017

Monopoly'den The Walking Dead versiyonu

The Walking Dead ve Monopoly hayranları bu haberimize bayılacak! Tüm zamanların en çok dizilerinden The Walking Dead, kendi oyununa kavuştu.  

Monopoly’de rakiplerinizden Kadıköy’ü, Beşiktaş’ı almayı unutun! The Walking Dead temasına sahip olan bu yepyeni Monopoly versiyonunda zombi istilasının yaşandığı dönemde hayatta kalmaya çalışacaksınız! Tüm zamanların en yüksek reytingli televizyon dizisi olan The Walking Dead’in karakterleri, mekânları ve zombileri bu oyunda sizleri bekliyor.
Monopoly’nin kuralları bildiğiniz gibi ancak oyundaki post-apokaliptik zombi istilası sosu bu klasik masaüstü oyununu sizler için bambaşka bir boyuta taşıyacak. Evler ve oteller yerine karargâhınız için dikenli teller ve gözetleme kuleleri kazanacaksınız. Şans kartlarından bahtınıza ya hayatta kalanlar ya da zombiler çıkacak! Peki oyunu hangi ikonlarla oynayacaksınız? Michonne’un Katana’sı, Rick’in altıpatları, Carl’ın şapkası, Daryl’in oku, Negan’ın Lucille adlı beysbol sopası ve bir zombi kafasıyla elbette! The Walking Dead Monopoly, yakında ABD ile Kanada pazarlarında piyasaya çıkacak ve satış fiyatı 45 dolar olacak.