Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
15/10/2017

Morrissey'den yeni albüm müjdesi

The Smiths yıllarından beri gönül tellerimizi hoyratça tıngırdatan Morrissey, yepyeni solo albümüyle 17 Kasım’da bizlerle olacak.


Müzik piyasası baz alındığı zaman tüm zamanların en ilginç figürlerinden biri de Morrissey’dir. The Smiths yıllarından beri gönül tellerimizi hoyratça tıngırdatan Moz, her yeni albümüyle sevenlerine emsalsiz bir heyecan yaşatır. Son olarak 2014 yılında çıkmış olan World Peace is None of Your Business albümlerinde sıfır kilometre şarkılar dinlemiş olduğumuzu varsayarsak, Moz yoksunluğundan mustarip olmamız fazlasıyla doğal. Müsterih olalım ve civar kentlere haber salalım, Morrissey yepyeni solo albümüyle 17 Kasım’da bizlerle olacak. Lon in High School adlı albüm, eminiz melankoliyi kana kana içirecek, depresyonu üzerimize yorgan eyleyip örtecek ve kış soğuklarında evvela kalbimizin buz tutmasını sağlayacak! Bundan aşağısı da Moz fanlarını kesmez zaten. 
Albümden yayımlanan ilk single, Spent the Day in Bed’i şimdiden ezberledik. Moz daha ilk single’ıyla, “haberleri izlemeyi kesin, haberler sizi korkutmak için, size kendinizi küçük ve yalnız hissettirmek için tasarlanıyor” sözleriyle içimize işleyecek dizelerden bir öbeğini üzerimize döktü bile!

Yeni Morrisey albümünün prodüktör koltuğunda Joe Chiccarelli oturuyor. Albüm, Paris’teki ünlü La Fabrique Studios’ta ve Roma’da Ennio Morricone’un sahibi olduğu Forum Studios’ta iki aşamalı olarak kaydedilmiş. Oldukça sert sözleri olduğu açıklanan albümde Moz’un kafayı taktığı konulardan biri de dünya çapında yaygınlaşan polis şiddeti. Bu konu sadece şarkı sözlerinde kalmamış, Moz bu mevzuyu lisanslı ürünlerini satan online mağazasında bir tişörte dönüştürmüş. Arzu edenler üzerinde bir vatandaşı yere yatıran bir polis memurunun fotoğrafının olduğu “Who Will Protect Us from the Police?” (“Bizi polisten kim koruyacak?”) sloganının yazdığı tişörtü satın alabilecekler. Bu tişörtün, Morrissey konserlerinde de çok satılacağı kesin!
Morrissey’le randevumuz Kasım ayında, siz şimdiden yıl boyunca sizi üzen olayları kafanızda sıraya dizin, hepsine Morrissey eşliğinde ağlarsınız.