Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
21/11/2017

Muhteşem Hannibal figürü Dr. Lecter hayranlarını çıldırtacak

Yamyam Hannibal’ın elektrik sandalyesine sabitlenmiş haldeki yeni figürü, korkunç karakterler koleksiyonunuza girmeye hazır! 


Anthony Hopkins’in kusursuz oyunculuğuyla beyazperdede izlediğimiz, Kuzuların Sessizliği’nin yamyamı Hannibal Lecter karakteri, aslında hücresindeyken o kadar da korkunç görünmez. Karşınızda sadece biraz tuhaf davranan yaşlı bir adam vardır. Ancak ne zaman hücresinden çıkar, işte o zaman Dr. Lecter’in gerçekte ne kadar tehlikeli olabileceğine dehşet içinde şahit oluruz. Deli gömleği giydirilmiş, sedyeye bağlanmış ve yamyam namını sürdürmesini engellemek amacıyla takılmış maskesiyle Lecter hala görenlerde tehditkâr bir hava estirebiliyor.
Şimdi bu muhteşem sahne, aksesuarlarıyla birlikte 30 cm’lik bir figür halinde evlerinizde ya da ofislerinizde ölümsüzleştirilecek. 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği filminde Anthony Hopkins tarafından canlandırılan Hannibal Lecter karakterinin detaylı figürünün kutusunda birçok aksesuar da bulunuyor. ‘B5160-8’ numaralı beyaz mahkûm tişörtü, yine üzerinde ‘B1329-0’ numaralı turuncu mahkum üniforması, deli gömleği, Hannibal Maskesi, Black Rod Maskesi ve hareket ettirilebilen sedye, bu figürü daha da özel kılıyor. Ön satışına başlanan bu harika ürün, 2018’in ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Sizi bilmeyiz ama biz almak için sabırsızlanıyoruz.