Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
17/10/2017

Oceans of Noise dinleyiciyle ilk kez Ayla filminde buluşuyor

27 Ekim'de vizyona girecek olan Türkiye’nin Oscar adayı Ayla’nın büyük ses getirmesi beklenen soundtrack'i hem Türkçe hem de 'Finding White In Black' adıyla İngilizce yayınlanacak. 


Bir garaj 
band olarak yaklaşık iki yıldır birlikte müzik yapan ve daha çok İngilizce şarkılar yazıp seslendiren yepyeni rock grubu Oceans of Noise, dinleyicisiyle ilk olarak 27 Ekim'de vizyona girecek Ayla filminin müziğiyle buluşuyor. Grup, filme özel bir şarkı besteledi ve şarkı Ayla’nın iki gün sonra düzenlenecek galasında ilk kez görücüye çıkacak. Tecrübeli müzisyenlerden oluşan Oceans of Noise grubunda; vokalde Sertab Erener, gitarda Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalankeyboard'da Ozan Yılmaz ve davulda Alpar  var. Sanat hayatının 25. yılını kutlayan Sertab Erener’in Oceans of Noise işbirliği müzik camiasında merakla bekleniyor. 

 

 

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Kim SeolAli Atay ve Çetin Tekindor’un paylaştığı filmin kadrosunda Büşra DeveliDamla SönmezTaner Birsel, Erkan Petekkaya, Esra Dermancıoğlu, Duygu Yetiş, Altan Erkekli, Sinem UsluEric Roberts, Cade Carredine gibi önemli oyuncular yer alıyor.  Savaşın en acılı halini evrensel ve zamansız bir sevgi hikayesine dönüştüren film, beyazperdeye taşıdığı yaşanmış olaylarla hepimizin sıkça duyduğu ama detaylarını bilmediğimiz Kore Savaşı’na çok farklı bir açıdan mercek tutuyor. 

 


Türkiye’nin Oscar adayı Ayla’nın 27 Ekim’deki vizyonunu takip eden hafta, filmle aynı ismi taşıyan Türkçe sözlü Ayla şarkısı, eşzamanlı olarak da İngilizce'de yayınlanacak. Şarkının İngilizce ismi ise 'Finding White In Black' olacak.


Ayla fragman: