Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
07/11/2018

Oscar ödüllü yönetmen Francis Ford Coppola marihuana üretimine giriyor

40 yıldır Kaliforniya'da şarap üreten Oscar ödüllü yönetmen Francis Ford Coppola, şimdi de kendi adıyla marihuana üretimine başlıyor. 


Francis Ford Coppola, isminin geçtiği yerde iyi vakit geçirileceği garantilidir! İyi film, iyi şarap ve şimdi de iyi marijuana! Oscar ödüllü efsane yönetmen, kendi adını taşıyan bir legal marijuana şirketi kuruyor! Grower's Series adı verilen sınırlı sayıda üretimi yapılacak olan marijuana'ların üç farklı çeşidi bulunacak. Moral yükselten ve yaratıcılığı körükleyen "sativa strain", beyni ve bedenin dinçliğini garantileyen "indica" ve odaklanma sorunu olanların dertlerini çözecek olan melez bir çeşitten oluşan üç seçenek, Coppola imzasıyla satışa sunulacak. Coppola markasına ait ürünler Kaliforniya'da organik olarak yetiştirilecek ve kısa süre önce marijuana kullanımını yasal hale getiren bu eyalette satılacaklar. 


Yaptığı basın açıklamasında şarap ve marijuana'nın Doğa Ana tarafından insanlığa bahşedilmiş mucizeler olduğunu söyleyen Coppola, hem şarap hem de marijuana üretiminde imzasının bulunmasının tesadüf olmadığını düşünüyor. Kendisini gerçek bir Kaliforniyalı olarak gördüğünü söyleyen Coppola'ya göre, sinema, şarap ve marijuana, bu güneşli eyaletin alamet-i farikaları! Coppola'nın marijuana'ları şarap şişesini andıran şişelerde satılacak, yanında camdan bir pipo, sarma kağıdı ve kibrit de bulunacak. Bu setin fiyatı ise 99 dolar olacak. Coppola 50 yıldır yönetmenlik, 40 yıldır şarap üreticiliği yapıyor. Bakalım marijuana piyasasındaki yeni kariyeri ne kadar sürecek?