Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
05/12/2018

Russo biraderlerin yeni çizgi roman uyarlaması Deadly Class'tan fragman var

İlk sayısı 2014'te yayımlanan Deadly Class çizgi romanı televizyona uyarlanıyor.  Projenin arkasında Marvel sinema evreninin gözde yönetmenleri Russo biraderler var. 


Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War gibi gişede milyarlarca dolar kazanan Marvel filmlerine imza atan Russo biraderler bu defa bambaşka bir çizgi roman uyarlamasına imza atıyorlar. Rick Remender ve Wes Craig'in ilk sayısından beri satış rekorları kıran çizgi romanı Deadly Class'ı dizi formatında uyarlayacak olan Russo biraderlerin bu projeye inancı tam!
Hikaye; ölümcül sanatlar lisesi olarak bilinen King's Dominion'a kayıtlı, dünyanın önde gelen suç aileleri için çalışacak en iyi suikastçilerin yeni nesilleri olmaya aday öğrencilere odaklanıyor. Deadly Class'ın başrollerinde Benedict Wong (Doctor Strange), Benjamin Wadsworth (Teen Wolf), Lana Condor (X-Men: Apocalypse), Maria Gabriela de Faria (Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Killing) ve Michel Duval (Queen of the South) gibi oyuncuları izleyeceğiz. Deadly Class, 16 Ocak 2019'da Syfy ekranında seyircisiyle ilk kez buluşacak. Şimdi sizleri Deadly Class'tan yayımlanan yenifragmanla başbaşa bırakıyoruz!