Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
TASARIM
10/01/2017

Sevgililer Günü'ne özel Vakko hediyeleri

Özel gün hediyelerinin vazgeçilmezi Vakko, zarafetinden ve şıklığından ödün vermeyenlere romantik ve unutulmaz Sevgililer Günü hediye alternatifleri sunuyor.

Sizlere moda konusunda dikkat çekici örnekleri haber olarak sunuyoruz biliyorsunuz. Bu sefer yine moda içerikli, fakat Sevgililer Günü’ne özel bir içerikle karşınızdayız. 
Stil ve şıklığın tartışılmaz adresi Vakko, Kadın ve Erkek koleksiyonlarında bulunan çok özel aksesuar ve parfümler, birbirinden zarif desenleri ile sanat ile zanaati birleştiren Vakko Eşarp, Vakko kalite ve şıklığının iç mekanlardaki yansıması Vakko Home ve çay ritüelini bambaşka bir boyuta taşıyan Vakko Tea Atelier, Sevgililer Günü’nünü bir Vakko hediyesi ile unutulmaz kılmak isteyenler için en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. 

En gözde Sevgililer Günü hediyesi: Vakko Shoes&Bags Koleksiyonu
Vakko Shoes&Bags, kışa damgasını vuran Sophia Webster’ın gözalıcı koleksiyonu, Brian Atwood’un ince çizgileriyle dikkatleri çeken zarif tasarımları, tek dokunuşla imza bir stil vadeden Paula Cademartori çantalar ve Charlotte Olympia’nın Hollywood nostaljisini yansıtan tasarımlarından, Balmain’in sıradışı stiline uzanan bir koleksiyonla stil sahibi sevgililer için unutulmaz hediye seçenekleri sunuyor.

Şıklığından ödün vermeyen erkeklerin Sevgililer Günü hediyesi Vakko Erkek’ten
Şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen stil sahibi erkeklerin tercihi Vakko Erkek’in, kol düğmesi, kravat, gömlek gibi ürünleri en çok tercih edilen Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alıyor. Takım elbisenin tamamlayıcısı ve stil ikonu mendiller de farklı renk ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Kokusuyla iz bırakmak isteyenlerin tercihi Infiniti for Her ve Infiniti for Him
Vakko’nun kısa sürede bir klasik haline gelen zarif, iddialı ve büyüleyici 3 kokusuyla dikkat çeken kadın parfümü Vakko Infiniti for Her ve gücü, gençliği ve sonsuzluğu bir ifade biçimi olarak düşleyen erkekler için tasarlanan parfümü Infiniti for Him, Sevgililer Günü’nde kokusuyla iz bırakmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor.

Sanatla buluşan Vakko eşarp ve kravatları
Sanat ve el işçiliğini eşsiz bir deneyimle buluşturan Vakko Eşarp ve İstanbul Modern işbirliği ile hayat bulan Vakko Eşarp ve kravatları, Sevgililer Günü için sanat ve zarafet dolu hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Vakko Home’dan hem erkekler hem kadınlara özel hediyeler
Vakko’nun çok yönlü tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyan Vakko Home koleksiyonunda yer alan obje ve aksesuarlar da Sevgilier Günü’nde hem kadın hem de erkekler için yaşam alanlarını zarif bir dokunuşla güzelleştiren hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. Kitap ayracından, özel işlemeli tavlaya, vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan mumluktan satranç takımına kadar evleri Vakko şıklığı ile tamamlayan birçok seçenek Vakko Home koleksiyonunda...

Çayın büyülü dünyasına yolculuk: Vakko Tea Atelier
Vakko Tea Atelier, Vakko’nun Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında, sunduğu deneyimle farklılaşıyor. Özel harmanlanmış Morning Tea, Tea Time, Dream Tea, Mind & Body, Masala Tea ve karışımsız Connoisseur White ve Connoisseur Black ile yeni yılda yudumlayanları, çayın büyülü dünyasına yolculuğa çıkarıyor. Vakko Tea Atelier’in 7 lezzeti, ayrı ayrı alınabileceği gibi, özel hediye kutularında da temin edilebiliyor.

Vakko, Sevgililer Günü’nde de birbirinden özel hediyeler ile hayata değer katmaya ve anları unutulmaz kılmaya devam ediyor...