Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
OYUN
31/10/2017

Star Wars Battlefront 2'den heyecan dolu son fragman

Heyecanla beklediğimiz Star Wars Battlefront 2 için son bir fragman yayınlandı. 17 Kasım’da güç iliklerimize dek bizimle olacak, bundan hiç şüphemiz yok!


Bazı oyunlar vardır, piyasaya tam manasıyla hazır olmadan çıkarlar. Sonradan yapımcılar bu oyunları ne kadar güncelleseler de akıllarda hep “eksik” oyun olarak kalmalarına engel olamazlar. İlk SW Battlefront işte öyle bir oyundu. Bu defa Electronic Arts hatalarından fazlasıyla ders almış gibi görünüyor zira Star Wars Battlefront II’ye dair gördüğümüz tüm detaylar aklımızı alacak cinste!
İlk oyunda bulunmayan tek kişilik senaryo mod’u İmparatorluk tarafından bir kadın askerin hikâyesine odaklanıyor ve Return of the Jedi ile The Force Awakens arasında köprü kuracak bir öyküyü oynamamıza olanak tanıyor. Bu sayede hem Battle of Endor ertesinde İmparatorluğun çöküşünü hem de First Order’ın kuruluşunu net bir şekilde göreceğiz ve kontrol edeceğimiz karakterle bu geçiş sürecinde önemli bir rol oynayacağız.
Az önce de dediğimiz gibi gibi Battlefront II'nin en çok öne çıkan kısmı, serinin ilk oyununda hiçbir ağırlığı bulunmayan tek kişilik senaryo görevleri. Bu campaign görevleri Endor Savaşı'nın sonunda başlıyor ve macera boyunca sizin gözünüzden First Order'ın kuruluş sürecine tanıklık ediyor. İmparatorluk ordusunun gözüpek kumandanlarından Iden Versio'yu canlandıracağınız senaryo görevleri 2. Deathstar'ın yok edildiği anda başlıyor ve 30 yıllık bir süreçte İmparatorluğun çöküşünü ve Firs Order'ın doğuş hikayesini oynamanızı sağlıyor.
Bu arada oyunun multiplayer kısmıysa muazzam; zira Star Wars’un yedi filmine birden odaklanılmış ve bu filmlerin en can alıcı savaşlarını oynama imkânı sunulmuş! 17 Kasım’da güç iliklerimize dek bizimle olacak, bundan hiç şüphemiz yok!

İşte son fragman: