Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
11/10/2017

Stephen King'in Mr. Mercedes'i 2. sezon onayını aldı

Stephen King'in Bill Hodges üçlemesinin ilk romanı olan Mr. Mercedes, beklenen ilgiyi gördü ve ikincisi sezonu garantiledi. Çekimler önümüzdeki şubat başlıyor.


Korku edebiyatının gelmiş geçmiş en büyük ismi olan Stephen King'in 2014'te kaleme aldığı Mr. Mercedes, bildiğiniz gibi sıkı bir televizyon dizisisi olarak uyarlandı. Kitapla aynı adı taşıyan dizinin ilk bölümü 9 Ağustos'ta yayınlandı ve bugün yayınlanan 10. bölümüyle de ilk sezonunu noktaladı. Ünlü oyuncu Brendan Gleeson'un başrolünde yer aldığı dizide Stephen King de ufak bir rolle konuk oyun oyuncu olarak yer almıştı.
Sene başında yapılan açıklamada ise, Stephen King'in Bill Hodges üçlemesinin ilk romanı olan Mr. Mercedes'in -eğer beklediği ilgiyi görürse- serinin devam romanları olan Finders Keepers ve End of Watch da aynı ekip tarafından dizi olarak uyarlanacağı açıklanmıştı. İşte o onay kısa bir süre önce geldi. İyi bir sezon geçiren Mr. Mercedes, 2. sezon onayını aldı. Yine 10 bölüm olarak planlanan 2. sezonun çekimlerine önümüzdeki şubat ayında başlanacak. Stephen King imzalı Mr. Mercedes'i hala izlemediyseniz, bir an önce başlamanızı tavsiye ederiz.

Mr. Mercedes fragmanı: 

 


Bu da Mr. Mercedes'in harika soundtrack albümü: