Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
POP-KÜLTÜR
15/04/2019

Taschen'dan spor ayakkabı tarihi üzerine müthiş kitap: The Ultimate Sneaker Book

Spor ayakkabı fanzini Sneaker Freaker, Taschen yayınlarıyla muazzam bir işbirliğine gitmiş ve 650 sayfalık devasa bir spor ayakkabı külliyatı hazırlamış!


Simon Wood'un 2002 yılında kendi imkanlarıyla çıkarmaya başladığı spor ayakkabı fanzini Sneaker Freaker, bugün tüm zamanların en kült yayınlarından biri olarak kabul görüyor. Spor ayakkabı kültürü ve koleksiyonculuğu üzerine içerik üreten Sneaker Freaker, son 17 yılda dünya çapında piyasaya sürülmüş olan hemen hemen tüm spor ayakkabı modellerine ve trendlerine dair inceleme yazıları ve makalelerle tanınıyor. Sneaker Freaker, Taschen yayınlarıyla muazzam bir işbirliğine gitmiş ve 650 sayfalık devasa bir spor ayakkabı külliyatı hazırlayarak adeta bir kültür mirasına imza atmış!




The Ultimate Sneaker Book
adı verilen bu kitapta yok yok! Air Max, Air Force, Adi Dassler, Converse, Dapper Dan, Dee Brown, Air Jordan, Yeezy... Aklınıza ne kadar muazzam marka, model ya da trend geliyorsa tamamı bu kitabın içinde! Spor ayakkabıyı sadece bir giyim eşyası değil bir koleksiyon parçası ve yaşam tarzının önemli bir noktası olarak gören herkes bu olağanüstü koleksiyon kitabını edinmeli! Sadece ayakkabı modellerine değil, onlarca makale, röportaj ve perde arkası hikayeye de bu muazzam kitabın sayfaları arasında kaybolurken ulaşacaksınız.