Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MODA
17/03/2016

Vans 50. yaşını kutluyor

Kaykaycıların efsane markası Vans, 50’nci yılını tüm dünyada aynı anda yayınlayacağı ‘Story of Vans’ global kampanyası ile kutluyor.

16 Mart 1966’da Kaliforniya’da küçük bir dükkânda hayatına başlayan Vans, günümüzde kaykay kültürün öncüsü olarak tüm dünyada sevilerek takip edilirken, yaratıcı mecralarda müzik, sanat ve sokak kültürünün ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Vans ve VF Aksiyon Sporları Başkanı Kevin Bailey, tarihlerinde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapıp heyecanlarını dile getirirken şunları da ekliyor; “The Story of Vans Kampanyası, Vans’in 50 yılında yer alan kilometre taşlarından ilham alıyor. Vans’in benzersiz bir marka olmasını, markayı oluşturan hikâyelere borçluyuz. DNA’mızda yer alan kaykay, müzik ve moda elementlerini bir araya getirip dünyada 10 farklı noktada yer alan House of Vans’lerde interaktif bir deneyim olarak sunmayı hedefliyoruz.”

Markanın 50. Yılını kutlamak için hazırladığı özel animasyonda aksiyon sporları, sanat, müzik ve moda tek bir potada harmanlıyor. Yönetmen Reza Rasoli, kendine has tekniği ile siyah-beyaz animasyon videosunun yönetmen koltuğunda oturuyor. İllüstrasyonlar Fransız artistler Mryzk & Moriceau’nun elinden çıkıyor; müzik ise BetaPetrol müzik evine ait. Beş kısa hikâyeden oluşan kampanya, Vans’in bugüne kadar geçtiği kilometre taşlarını ‘Off The Wall’ mottosuyla beraber ortaya çıkarıyor.
Her hikâye, gerçek bir Vans hayranı tarafından seslendiriliyor. Profesyonel kaykaycı Jeff Grosso ana hikâyeyi anlatırken, efsanevi kaykaycı Tony Alva marka ile birleşme hikâyesini seslendiriyor. Artist ve müzisyen Ray Barbee, Public Enemy’den Chuck D ve moda ikonu ve oyuncu Chloe Sevigny, müzik, sanat ve moda alanlarının anlatıcıları. Birbirinden keyifli videoları şuradan izleyebilir, kendi Vans hikâyenizi #since66 hashtagiyle paylaşabilirsiniz.