Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
13/12/2017

Will Smith destekli Bright'tan yeni fragman

Başrollerini Will Smith ve Joel Edgerton’un paylaştığı Bright'tan yeni bir fragman geldi. Los Angeles sokakları hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak! 


Son dönemde pek çok fantastik polisiye film çekilmiş olsa da neredeyse hiçbiri bekleneni veremedi. Netflix, orijinal filmler yapma hamlesini ilk kez bu ölçekte büyütüyor ve Suicide Squad ekibinden zımba gibi bir film geliyor. İnsanların, orkların, elflerin ve perilerin; zamanın başlangıcından beri bir arada yaşadığı alternatif bir günümüz dünyasında geçen ve çok farklı altyapılardan gelen iki polisin hikâyesini anlatan bu aksiyon-gerilimin yönetmeni David Ayer (Suicide Squad).
İnsan ırkından olan Ward (Will Smith) ile bir ork olan Jakoby (Joel Edgerton), bildikleri dünyalarının geleceğini değiştirecek rutin bir gece devriyesine çıkarlar. Hem kişisel farklılıkları hem de düşmanların saldırılarıyla mücadele eden ekip, genç bir dişi elfi ve yanlış ellerde her şeyin sonunu getirebilecek bir kutsal emaneti korumak için işbirliği yapmak zorundadırlar.  Filminin dikkat çeken oyuncuları ise, Will Smith (Men in Black), Joel Edgerton (Great Gatsby), Noomi Rapace (Prometheus), Lucy Fry (11.22.63), Edgar Ramirez (The Girl on the Train), Ike Barinholtz (The Mindy Project), Enrique Murciano (Bloodline) ve Jay Hernandez (Suicide Squad).
Bright'ın senaryosu son yıllarda Hollywood’un yetiştirdiği en genç ve başarılı senaristlerden Max Landis'e ait. Yapımcı koltuğunda David Ayer, Eric Newman ve Bryan Unkeless var. Şimdi sizi en yeni Bright fragmanıyla baş başa bırakalım: