Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
04/10/2017

Yedinci Ev'den yeni albüm

Yedinci Ev, ikinci stüdyo albümleri İçine Düştüm""ün lansman konserini 5 Ekim Perşembe DorockXL sahnesinde yapıyor.


9 şarkıdan oluşan ikinci stüdyo albümleri "İçine Düştüm" ile müzikseverlerden tam not alan Yedinci Ev, yeni albümlerinin lansman konserini 5 Ekim Perşembe DorockXL sahnesinde yapıyor. Yedinci Ev, kayıt, mix ve masteringi Alen Konakoğlu’na ait yepyeni albümlerinde ilk albüm soundundan uzaklaşmadan, yeniliklerin serpiştirildiği bu albümde efektli ve melodik gitarlar ön plana  çıkıyor. Albümdeki güçlü ve davetkar davullar şarkıları ritmik ve kana karışan bir hale getiriyor. 

 

 

Yedinci Ev, 2011 yılında vokal ve gitarda Birkan Nasuhoğlu, bas gitarda Hazar Aşçı, davulda Turgay Gülaydın tarafından İstanbul’da kuruldu. Uzun bir süre Şişhane’deki stüdyolarında kendi şarkıları üzerine yoğunlaşan grup, 2013 yılında prodüktörlüğünü Alen Konakoğlu’nun üstlendiği, söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na, düzenlemesi Yedinci Ev’e ait 10 şarkıdan oluşan Türkçe sözlü rock müzik tarzındaki ilk albümünü yayınladı ve ‘’Eninde Sonunda’’ adlı şarkısını kliplendirdi. Bu albümde yer alan şarkıların bir kısmını Karnaval Radyo bünyesinde hazırlanan B!P programı için akustik olarak tekrar düzenleyen grup özellikle ‘’Sevsene Beni’’ şarkısıyla büyük beğeni topladı.
2015 yılında Sony Music-Gerçek Yapım işbirliği ile ‘’Kalbim Seni Arıyor’’ teklisini yayınlayan Yedinci Ev, bu şarkıya çektiği kliple 1 milyon izlenmeyi aşarak hatrı sayılır bir dinleyiciye ulaştı. Bu süreçte birçok konser ve festivalde sahne alan Yedinci Ev’in ikinci albümü ‘İçine Düştüm’ 2017 yılının Ağustos ayında, ilk günden beri desteklerini esirgemeyen dinleyicisi ile buluştu. Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan bu albümde söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na ait 8 şarkının yanısıra Hazar Aşçı’nın da ‘’Kalmadı’’ adlı şarkısı yer alıyor.

 

 

İçine Düştüm: