Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
09/10/2017

Yeni Stephen King dizisi Castle Rock'a ilk teaser

Daha önce  11/22/63 adlı mini dizi için bir araya gelen J Abrams ve Stephen King, bu kez Castle Rock için el ele verdi. 


New York Comic Con'da ilk kez görüntüleri yayınlanan Castle Rock, 2018'in merakla bekelenen dizilerinden biri. Castle Rock sene başında sürpriz bir proje olarak duyurulmuştu; ancak bize sorarsanız esas sürpriz bu projenin bugüne kadar hayata geçmemiş olmasıydı! Lost, Star Trek ve Star Wars’tan tanıyacağınız JJ Abrams’ın Bad Robot adlı firmasının Warner Bros TV ile el ele vererek kotaracağı proje, Netflix’in en dişli rakibi HULU’ya özel çekiliyor. Malum, Abrams, King ve HULU ortaklığı bundan önce 11/22/63 adlı mini dizi projesinde kusursuz sonuç vermişti. 
Dizinin adı, Stephen King’in pek çok öyküsünde geçen bir mekandan alıntılandı ve dizide bir Stephen King korku evreni yaratılak. Zaten dikkatli Stephen King okuyucuları Castle Rock ismini Needful Things, Dead Zone, Cujo ve IT gibi romanlardan hatırlayacaktır. Anlayacağınız yolu Castle Rock’tan geçen ya da geçmeyen pek çok Stephen King karakterini bu dizide göreceğiz.

 
Castle Rock'ın kadrosu da dikkat çekici. Lost dizisiyle tanınan Terry O'Quinn bu isimlerden biri. Terry O'Quinn hatırlanacağı üzere bir başka Stephen King uyarlaması olan Under the Dome'unda kadrosundaydı. Daha önce Moonlight ve The Knick gibi yapımlardan tanıdığımız André Holland ile Togetherness ve Two and a Half Man'in oyuncularından Melenie Lynskey Hulu’dan 10 bölümlük ilk sezon siparişi alan Castle Rock‘ın başrol oyuncuları olarak dikkat çekiyor. Yine Bill Skarsgård, Sissy Spacek ve Jane Levy diğer Castle Rock oyuncuları olarak göze çarpıyor.

Castle Rock teaser: