Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
OYUN
03/06/2019

Yılın video oyunu Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4 için çıkıyor

Efsane yapımcı Hideo Kojima'nın en son eseri Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4 için çıkıyor. The Walking Dead yıldızı Norman Reedus'un başrolünde yer aldığı Death Stranding, bir video oyunundan çok daha fazlası!


Her sektör zaman içerisinde kendi yıldızlarını yaratır. Bu yıldız isimlerin en önemli özelliği; uzman oldukları konularda gösterdikleri olağanüstü başarının yanında, uğraştıkları dalın sınırlarını aşan ivmeler kaydetmekte zorlanmamalarıdır. Metal Gear Solid serisinin oyun camiasını aşan etkisinde haklı pay sahibi olan Hideo Kojima, video oyun sektörünün en önemli yıldızlarından biridir. Metal Gear Solid’in haklarını elinde bulunduran Konami firmasıyla ters düşünce gördüğü haksızlığa boyun eğmeyen Kojima, kısa sürede küllerinden doğdu ve Kojima Productions adını verdiği şirketiyle benzersiz bir projeye imza atmak için kolları sıvadı.


MGS serisini bilenler Hideo Kojima'nın sadece başarılı oyunlar değil, sinema tadında seyirlik deneyimler de sunduğunu çok iyi bilirler. İlk kez 2017’deki E3 fuarında duyurduğu Death Stranding, Kojima’dan alışkın olduğumuz “meta” atmosferin yanında dünyaca ünlü yıldızları birer oyun karakterine dönüştürerek sektörün sınırlarını zorlayan bir hamle yapıyor. Tıpkı bir Hollywood filminde olduğu gibi ünlü yıldızlar Death Stranding’de önemli roller oynayacaklar. Norman Reedus (The Walking Dead), Mads Mikkelsen (Hannibal), Léa Seydoux (Blue is the Warmest Colour), Lindsay Wagner (The Bionic Woman) ve Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro bu oyunun karakterleri!


Death Stranding
'in çıkış tarihi heyecan yaratan yeni bir video eşliğinde duyuruldu. Yayınlanır yayınlanmaz 2019'un en çok izlenen oyun fragmanı olmayı başaran Death Stranding, sadece bir gün içinde yaklaşık 3 buçuk milyon izlenmeye ulaştı. Bu muazzam oyunun fragmanına mutlaka göz atın ve oyun dünyasının geleceğini yani Kojima’nın kalıpları paramparça eden vizyonunu görün!