Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
10/04/2018

James Franco imzalı apokaliptik Future World'ten fragman geldi

Müthiş bir oyuncu kadrosuna sahip Future World, James Franco'nun son dönemdeki en iddialı filmlerinden biri olarak dikkat çekiyor. 


Son iki yıldır birçok farklı projede gördüğümüz James Franco, yeni filmi Future World'de bu kez apokaliptik bir macerada karşımıza çıkıyor. Yeryüzündeki kaynaklarının tüketildiği post apokaliptik bir dünyada geçen film, ölmekte olan annesini kurtarabilmek için bir varlığı bile net olmayan tedaviyi aramak için yola çıkan bir gencin öyküsünü anlatıyor. Koruması ile birlikte şifayı bulmak için oldukça zorlu şartların üstesinden gelmesi gerekecek olan gencin büyük bir savaş lordu ile yolunun kesişmesi maceranın vitesini arttıracak. 
Birçok kişi bu filmi James Franco'nun kendi Mad Max'i olarak yorumluyor. Son olarak Disaster Artist filmi için yönetmenlik koltuğuna oturan Franco, Future World'de yönetmenlik koltuğunu Bruce Theirry Cheung ile paylaşıyor. Franco'nun şiddet yanlısı Warlord olarak boy gösterdiği filmin diğer önemli oyuncuları ise adeta Şampiyonlar Ligi kadrosunu oluşturuyor. Franco'ya filmde Milla Jovovich, Lucy Liu, Suki Waterhouse, Method Man, Scott Haze ve Snoop Dogg eşlik ediyor. Özellikle Resident Evil serisi ile gönlümüzde taht kuran güzelller güzeli Milla Jovovich'i böyle bir filmde izlemek kesinlikle harika olacak. Future World, 25 Mayıs'ta ABD'de gösterime girecek.  

Future World fragman: