Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
12/07/2018

Keanu Reeves'li Sibirya, 20 Temmuz'da sinemalarda

Senaryosu Oscar ödüllü senarist Scott B. Smith tarafından kaleme alınan Sibirya'nın başrolünde John Wick sonrası kariyerinin ikinci baharını yaşayan Keanu Reeves var. 


Keanue Reeves’in başrolünde olduğu Sibirya (Siberia), ABD vizyonundan bir hafta sonra, 20 Temmuz’da Türkiye'de gösterime giriyor. Ünlü oyuncuya Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff ve Molly Ringwald'un eşlik ettiği filmin yönetmenliğini Matthew Ross üstlenirken, senaryosu ise A Simple Plan filmiyle Oscar’a aday gösterilen Scott B. Smith’e ait.
Malum, Keanu Reeves John Wick serisinin başarısından sonra kariyerinin ikinci baharını yaşıyor. Sibirya filminde uluslararası bir pırlanta kaçakçısı rolüyle karşımıza çıkacak olan Reeves, hayranlarını memnun etmeye devam edeceğe benziyor.
Sibirya'nın konusu oldukça ilgi çekici. Lucas (Keanu Reeves), Amerikalı bir elmas tüccarıdır. Ender bulunan mavi elmasları satmak için St. Petersburg’a giden Lucas’ın elmaslarının gerçekliğinden şüphelenilmesiyle işler karışır. Elmasları ve ortağı ortadan kaybolan Lucas, soluğu Sibirya’da alırken gizemli Katya ile de tutkulu bir ilişkiye yelken açar. Lucas’ın elmaslarını ve ortağını bulmak için vakti azalırken ihanetle dolu elmas dünyasının kirli oyunlarından kaçışı olmadığının anlayacaktır…