Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
FİLM
07/06/2018

The Addams Family'e animasyon geliyor, seslendirme kadrosu muhteşem!

Sinema ve ekranların en uzun soluklu fantastik ailesi olan The Addams Family, 2019'da muhteşem bir animasyon filme kavuşuyor.


1938'de Charles Addams tarafından karikatür serisi olarak yaratılmış olan Addams Family, 1964'de ilk kez dizi olarak uyarlandıktan sonra ünlenmişti. Gomez Addams, Uncle Fester, Lurch, Grandmama Addams, Wednesday Friday Addams, Pugsley Addams ve Thing karakterleriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran bu fantastik aile, aradan geçen yıllar içinde birçok kez dizi, film ve çizgi film olarak karşımıza çıktı. Özellikle 1991 yapımı The Addams Family ve 1993 yapımı The Addams Family Values gerçekten de muhteşemdir. Hatta bu sevimli kahramanların bir müzikali bile var.
Sinemanın ve ekranların en uzun soluklu 'fantastik ailesi' olarak nitelendirebileceğimiz Addams Ailesi, şimdi de karşımıza muhteşem bir animasyon film ile çıkıyor. Conrad Vernon ve Greg Tiernan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon film, 11 Ekim 2019'da Amerika'da vizyona girecek. Bu ikiliyi Sausage Party'den hatırlayacaksınızdır.
Vizyon tarihine bir hayli zaman olmasıra rağmen, bu projenin herkesi heyecanlandırmasının altında ise muhteşem seslendirme kadrosu yatıyor. Charlize Theron, Oscar Isaac, Allison Janney, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard ve Nick Kroll seslendirme kadrosında yer alan isimler. Daha önce birçok oyuncu tarafından canlandırılan ve seslendirilen The Addams Family’nin bu kadrosunda Morticia’yı Charlize Theron, Wednesday’i Chloë Grace Moretz ve Gomez Addams’ı ise Oscar Isaac seslendirecek. Charles Addams’ın klasik New Yorker çizgi filminden ilham alarak bu versiyonda Gomez ve Morticia’nın nasıl tanıştıklarını, nasıl evlerini bulduklarını ve ailelerini kurduklarını izleyeceğiz.

The Addams Family’nin o unutulmaz 1991 kadrosu